BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage

DJ Dimitri Vegas te gast in plopsaland De Panne om zijn nieuwe PopCultr. x Alien Samurai Dino Warriors collectie en de officiële Dimitri Vegas & Like Mike merchandise voor te stellen

Foto NSK
Foto NSK
Deze namiddag was niemand minder dan DJ Dimitri Vegas te gast in Plopsaland.  Dimitri Thivaios (40)  beter bekend als Dimitri Vegas die we onder meer kennen als DJ en zijn acteerprestaties in de film Patser, Lucas en de horrorfilm Yummy start nu ook een eigen kledinglijn op.  Dit maakte de populaire Willebroekse DJ vandaag bekend tijdens een babbel in Plopsaland waar hij zijn nieuwe PopCultr. x Alien Samurai Dino Warriors collectie en de officiële Dimitri Vegas & Like Mike merchandise collectie kwam voorstellen.    Vegas die pas enkele uren in ons land terug was nadat hij gisteren nog een DJ set speelde in Roemenië voelde zich echter duidelijk meteen in zijn sas in Plopsaland gezien hij na de voorstellig van zijn kledinglijn ook de attractie The Ride to Happiness by Tomorrowland meteen wilde uitprobeerde.  Hij vond deze echter zo leuk dat een toertje niet volstond en meteen aanvulde met nog een tweede ritje.   “Ondanks mijn drukke agenda die ik momenteel afwerk vond ik het fijn vandaag naar Plopsaland te kunnen afzakken”, vertelt een ontspannen Dimitri Vegas, “De DJ sets volgen elkaar snel op zo draaide ik gisteren nog in Roemenië en de dag daarvoor in Oostenrijk.  Enkel om de 1 ste verjaardag te vieren van mijn zoontje was ik even in België.  Ik merk echter dat na twee jaar lock down de strakke agenda die ik erop na moet houden vermoeiender is geworden dan vroeger.   Tevens ben ik ook trots dat ik daarnaast de nieuwe “POPCULTR. x Alien Samurai Dino Warriors” collectie en de officiële Dimitri Vegas & Like Mike merchandise collectie kan voorstellen.  Daarnaast ben ik ook nog volop bezig met een strip.”  De beide collecties die Dimitri Vegas vandaag kwam voorstellen in Plopsaland zijn vanaf heden te koop in de Plopsa Winkel in Plopsaland De Panne en in Wijnegem Shopping Center.  De komst van Dimitri Vegas naar Plopsaland lokte alvast heel wat fans richting de Plopsa Winkel voor een Meet en Greet met hun idool.  POPCULTR., het nieuwe kledingmerk van Dimitri bestaat uit hoodies, sweatpants en t-shirts. De nieuwste collectie bevat bovendien een Alien Samurai Dino Warriors-lijn, Dimitri’s eigen franchise project met een verhaal over vijf dino’s waaraan de producer van de Batman films en de schrijver van Ghostbusters meewerken.   Ook de officiële Dimitri Vegas & Like Mike merchandise collectie werd er eveneens vandaag voorgesteld, bestaande uit diverse hoodies, t-shirts en accessoires voor de fans.   Bezoekers van Plopsaland kunnen bovendien gedurende de volledige zomervakantie de Dimitri Vegas & Like Mike Bus ontdekken aan de ingang van Plopsaland De Panne.   In de bus, die voor iedereen toegankelijk is, kunnen bezoekers een volledige Dimitri Vegas & Like Mike-experience verwachten, deelnemen aan een wedstrijd om kans te maken op een trip naar Ibiza en stemmen voor hun favoriete dj’s. Dimitri Vegas 15 NSK Dimitri Vegas 2 NSK Dimitri Vegas 3 NSK Dimitri Vegas 4 NSK Dimitri Vegas 5 NSK Dimitri Vegas 6 NSK Dimitri Vegas 7 NSK Dimitri Vegas 8 NSK Dimitri Vegas 9 NSK Dimitri Vegas 10 NSK Dimitri Vegas 11 NSK Dimitri Vegas 12 NSK Dimitri Vegas 13 NSK Dimitri Vegas 14 NSK  
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juli 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage