BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Elbow op Crammerock 2022

Crammerock klein De Britse band van Guy Garvey zorgt op zaterdag 3 september gegarandeerd voor kippenvel. Elbow blijft live een unieke band, met hits zoals onder andere ‘One Day Like This’, ‘Lippy Kids’, ‘Bones’ en het verpletterende ‘Grounds For Divorce’. Het vrijdagprogramma krijgt versterking met The Subs, Panda Dub, Yong Yello en ILA. Leve de festivalzomer! Op de affiche van Crammerock is plaats voor zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en dance-acts. Elbow is de absolute headliner op zaterdag, waarvoor eerder al Triggerfinger, Stikstof en Intergalactic Lovers werden aangekondigd. Kaiser Chiefs, Jake Bugg, Noordkaap en StuBru-resident USED krijgen op vrijdag het gezelschap van The Subs, Panda Dub, Yong Yello en ILA. Elbow: eigenzinnig, onvoorspelbaar, grandioos Met weidse gitaarpopsongs met melodieën die je in vervoering brengen en teksten die de tranen in je ogen doen bollen. De sympathieke Mancunians zijn kind aan huis in ons land: zes keer al hebben ze de wei van Werchter in vervoering gebracht, voor het laatst in 2019. The Subs, Panda Dub, Yong Yello en ILA op vrijdag Volksmenners pur sang: The Subs. Franse dub-pionier: Panda Dub. En met Yong Yello en ILA strikten we ook twee absolute hoogtepunten van de voorbije Rock Werchter-editie.

Festivaltickets beschikbaar, campingtickets uitverkocht

Crammerock vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september op het festivalterrein langs de E34 in Stekene. Festivaltickets zijn te koop via de website van het festival www.crammerock.be. De campingtickets zijn reeds allemaal de deur uit. Wie er dit jaar zeker bij wil zijn, wacht best niet te lang met de aankoop van een ticket, want de afgelopen jaren was Crammerock telkens volledig uitverkocht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws