BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Te Deum naar aanleiding van 21 juli te Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen vond in de Sint-Michielskerk een Te Deum plaats naar aanleiding van de nationale feestdag van aanstaande donderdag.  Na de kerkdienst volgde er een bloemenhulde door het gemeentebestuur aan het oorlogsmonument gelegen naast de kerk op het marktplein voor vrede en vrijheid, muzikaal opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie Moed & Vlijt Kuurne.  De plechtigheid werd bijgewoond door leden van het schepencollege en de gemeenteraad, het herdenkingscomité, het rode kruis , het Sint- Pieterscomité en het NSB.  Tijdens de kerkdienst werd eveneens EH Henri Vandeburie geëerd naar aanleiding van zijn 60 jaar priesterschap. EH Henri Vandeburie is Kuurnenaar  en priester op rust .
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juli 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online