BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Op stap met De Kiekeboes

Kiekeboe De Kiekeboes blazen 45 kaarsjes en dat wordt deze zomer gevierd met tal van activiteiten voor jong en oud. Smeer je benen maar in, want op het domein van Bulskampveld in Beernem kan je een mooie wandeltocht met De Kiekeboes maken. Deze boeiende wandeltocht is zo’n 5.7 km lang en biedt met de uitgestippelde wandeling een prachtig overzicht van dit rijke natuurdomein. Op het gros van de wedstrijdborden zal men trouwens ook natuurtips kunnen ontdekken. De Kiekeboes zijn 45 jaar jong en dit wordt in Bulskampveld graag gevierd met deze originele wedstrijd met een exclusief verhaal. Fanny en Nopel, de kinderen van Marcel en Charlotte Kiekeboe rekenen voor 100% op jullie hulp. Er staan 21 borden in het domein gelinkt aan de wedstrijd. Bij 19 van de 21 borden moet men een letter of cijfer invullen bij het respectievelijke cijfer op het deelnameformulier. Met de letters kan men een slogan vormen. Maximaal één formulier per deelnemer (per naam dus). Men brengt de strook binnen tegen uiterlijk 31 augustus 2023 in de brievenbus aan het Urbancafé op het domein. Uit de correcte antwoorden worden mooie prijzen verloot: een verblijf voor 4 personen in Hotel Soll Cress te Sint-Idesbald plus een consumptiebon van honderd euro, 3 x 10 De Kiekeboes-albums en enkele andere prijzen. De formulieren zijn o.a. te vinden bij de infostand aan de ingang van het domein, het Urbancafé, maar ook te downloaden via deze link: https://www.west-vlaanderen.be/activiteit/de-kiekeboes-zoektocht-6-km

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 augustus 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws