BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Organisatie blikt tevreden terug op eerste Roadrock op Kuurnse bodem

Foto NSK
Foto NSK
Net geen 2000 festivalgangers zijn gisteren afgezakt naar de zesde editie van Roadrock, die voor het eerst doorging op Kuurnse bodem.  Vooral de heatliners Therapy? en Hooverphonic konden op heel wat publiek rekenen.  Gezien ook de weergoden zich van hun beste kant toonden, was het dan ook extra genieten voor de aanwezige festivalgangers.  “De Vlaskouter is voor ons een droomscenario”, opent organisator Geert Lefevre, “Nadat wij vorige edities geregeld van locatie dienden te veranderen, is het vooral een pluspunt dat ons festival vanaf heden een vaste stek krijgt.  Het festivalterrein is goed gelegen en ondanks de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in het Kuurnse gemeentecentrum toch goed bereikbaar.  Over de opkomst die wij zaterdag hadden op ons festival hoor je ons alvast niet klagen.  Alles is vlot verlopen en de sfeer was fantastisch.  De Vlaskouter zorgt alvast voor extra festivalsfeer, mede omdat Roadrock kon plaatsvinden op een echt grasveld, wat soms niet mogelijk was bij voorgaande edities.”   NSK Road Rock Kuurne18
Foto NSK
Foto NSK
NSK Road Rock Kuurne33 NSK Road Rock Kuurne42
Foto NSK
Foto NSK
NSK Road Rock Kuurne148 NSK Road Rock Kuurne163 NSK Road Rock Kuurne183
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
NSK Road Rock Kuurne224 NSK Road Rock Kuurne232 NSK Road Rock Kuurne235 NSK Road Rock Kuurne237 NSK Road Rock Kuurne242 NSK Road Rock Kuurne253 NSK Road Rock Kuurne258 NSK Road Rock Kuurne260 NSK Road Rock Kuurne276
Foto NSK
Foto NSK
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 augustus 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen