BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Gentse ontwerpster wint 21ste Willy Naessens Hat Trophy

Foto FVL
Foto FVL
Femke Thijs (23) is door de professionele jury, onder leiding van Davy Brocatus, uitgeroepen tot laureate van de 21ste Willy Naessens Hat Trophy.   De jury diende daarvoor diverse moeilijke keuzes te maken. Dit jaar bestond de jury uit de winnares van de vorige editie Ilse Van der Strieckt, Miss België Chayenne Van Aarle, hoedenexpert Kristine Vanden Bulcke, mode-experts Martine Pilate en Joanne Vanden Avenne, Jacky Lafon, David Vandyck, Regula Ysewijn, Stephanie Coorevits, David Brocatus en Astrid Stockman. Ter gelegenheid van de 175ste verjaardag van Waregem Koerse trakteerde Willy Naessens bovendien met een optreden van Frans Bauer! Dit jaar was de hoedenwedstrijd zowel te volgen door de VIP-gasten van Willy Naessens alsook door het grote publiek op het middenplein
Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen