BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Herman van Veen brengt ‘Dat kun je wel zien’

Herman Van Veen Van 16 september tot en met 2 oktober 2022 komt Herman van Veen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen met een reeks extra voorstellingen van zijn verjaardags-tournee naar Vlaanderen. Het gaat om Extra voorstellingen van een totaal uitverkochte -door de pandemie onderbroken- tournee waarvan in Vlaanderen in voorjaar 2020 ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag 30.000 toeschouwers genoten. Inmiddels is Herman van Veen 77 en komt hij samen met zijn gezelschap; violiste-zangeres Jannemien Cnossen, bassist-toetsenist Kees Dijkstra en componist-gitariste Edith Leerkes, verder vieren met, vanwege nieuwe liedjes en thema’s, VERSIE 2 van deze voorstelling. Op de speellijst https://hermanvanveen.com/speellijst-2/; vind je alle voorstellingen. Enkelen zijn wel al uitverkocht.   Het zou een feestjaar worden een vrolijk weerzien, mijn vijfenzeventigste verjaardag vieren en vrij naar Chawwa Wijnberg zingen: Violen, anjelieren en een tas vol prei wat hebben we te vieren violen, anjelieren en een tas vol prei. Toen kwam tijdens onze Vlaamse touree dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis, wuifden we naar de kinderen voor ramen, gingen we beetje voor beetje en toen toch maar weer niet weer wel naar buiten, zingen, spelen voor een handvol durvers in de zalen en de zaaltjes tot ook dat niet meer mocht. Nu het weer mag, nemen wij onze tour terug op en komen, om het vieren in te halen, samen met Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen en Edith Leerkes met extra voorstellingen naar ons zusterland Vlaanderen. We gaan elkaar zien! Kijk ernaar uit, Herman van Veen.                                    Ja, los van wat krakende onderdelen en het regelmatig kwijt zijn van namen, beschouw ik deze tijd, ook al ben ik minder jong dan gisteren, als de beste van mijn leven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 september 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws