BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Pascal Naessens stelt ‘Ik eet zo graag 2’ voor

Pascal Naessens Pascale blijft inspireren met haar creatieve aanpak. Ze nam het voortouw inzake gezonde voeding en dat doet ze nu weer met pottenbakken. Ze raakt blijkbaar telkens een gevoelige snaar. Creativiteit is haar invalshoek: ‘als mensen zich kunnen ontplooien worden ze gelukkig’. Pascale stelt op 31 augustus haar nieuwe boek Ik eet zo graag 2 voor:  ‘Mijn boeken blijven voor mij wel het belangrijkste, daar valt voor mij alles samen: creativiteit, lekker eten, keramiek en gezondheid. Ik probeer de dagelijkse handelingen uit de sleur te halen door er rituelen van te maken. Ofwel is koken een last ofwel wordt het een plezier. Eenvoudige recepten blijven mijn handelsmerk. Genieten in de keuken en creatief zijn met nog meer groenten.’ Met de 80 nieuwe recepten van Pascale wordt het heel speels. In haar boek heeft Pascale het ook over veganisme, vlees en klimaat en bespreekt ze nieuwe wetenschappelijke studies over verzadigd vet, bewerkte versus onbewerkte voeding en slaap. Helemaal nieuw zijn de foto’s achter de schermen, je ziet Pascale zonder franjes en make-up en ze geeft een inkijk in hoe ze werkt. Pascale Naessens heeft een authentieke en persoonlijke stijl, ze laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele, eenvoudige en gezonde recepten. Ze is vertaald in het Engels, het Frans en het Duits, ja zelfs in het Chinees. Haar boeken werden stuk voor stuk enorme bestsellers en werden meermaals bekroond. Zij is hiermee de belangrijkste auteur en inspiratiebron rond gezonde voeding.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 september 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws