BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Jef Thevelin van VBS St.-Michiel is de nieuwe kinderburgemeester van Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen is in het gemeentehuis van Kuurne de nieuwe kindergemeenteraad voorgesteld.  Nadat eerder de leerlingen van vijf Kuurnse basisscholen naar het stemlokaal waren getrokken kon zondagochtend beslist worden door de 18 nieuw verkozen leden wie de nieuwe kinderschepenen en – burgemeester zou gaan worden.  Uit de 18 verkozen kindergemeenteraardsleden werd Jef Thevelin van VBS St.-Michiel unaniem verkozen tot kinderburgemeester, eerste kinderschepen werd Lou Veys van de Centrumschool.  Kaatje Coopman werd tweede kinderschepen en Wout Delaere derde kinderschepen.   Annabel Deleu werd verkozen tot vierde kinderschepen en Jeanne-Mila Montima werd vijfde Kinderschepen.  De nieuw verkozen kindergemeenteraad kan alvast de eerste weken gaan rekenen op een erg drukke agenda.  Vandaag reeds stond hun eerste activiteit op de agenda, de kinderfoor.  
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online