BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kerkstraat noord geopend doormiddel van langste ontbijttafel

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen is opnieuw een stukje Kuurnse centrumstraat geopend nadat deze een volledige make over kreeg.  Door de centrumvernieuwing bleef de Kerkstraat noord sinds maart afgesloten voor alle verkeer en bezoekers.  De opening zondagmorgen gebeurde doormiddel van de langste ontbijttafel die een lengte had van 40 meter en waaraan een 65 tal personen die bestonden uit bewoners van de straat en ook tal van plaatselijke handelaars konden aan plaatsnemen.   Wie aanschoof aan de tafel kon genieten van een lekker ontbijt.    Komende week zou de straat ook opnieuw opengesteld worden voor het verkeer. nadat de toegangspunten tot de straat zijn geasfalteerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op