BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Kortsluiting veroorzaakt brandgeur in Go! Basisschool Ter Berken in Langemark-Poelkapelle

Foto FVL
Foto FVL
Dinsdagavond omstreeks 18.00 uur werd Brandweer Westhoek opgeroepen naar de Go! Basisschool Ter Berken in de Kleine Ieperstraat te Langemark-Poelkapelle. Aanleiding daartoe was een kleine ontploffing die zich had voorgedaan in het valse plafond die gevolgd werd door vuurspetters uit het plafond.  Het aanwezige personeel reageerde meteen en alarmeerde daarop de brandweer. Na enig zoekwerk, onder meer met een warmtebeeldcamera, werd het defect gevonden.  Van brand was er echter nooit sprake.  Een technieker zal nu het defect herstellen.
Foto FVL
Foto FVL
   

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Nieuwe recreatieve hotspot bij het Vijverpark

Nieuwe recreatieve hotspot bij het Vijverpark

LANGEMARK-POELKAPELLE – Dankzij financiële steun van de Provincie West-Vlaanderen kon het lokaal bestuur van Langemark-Poelkapelle een nieuwe recreatieve hotspot openen. De ontmoetingsplaats met een capaciteit