BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

PepsiCo Veurne investeert in strijd tegen toenemende droogte

Aardappelen Vlaanderen is een waterarme regio, door de hoge bevolkingsdichtheid, en ook omdat er in de regio weinig of geen grote stromen zijn. West-Vlaanderen is bovendien nog veel kwetsbaarder dan andere Vlaamse provincies. En het is net daar, in Veurne, waar één van PepsiCo’s grootste productievestigingen in Europa ligt. Hoe gaat de chipsfabriek, een grote waterverbruiker in de Westhoek, om met de lokale wateruitdagingen? In het kader van Wereld Water Week levert het bedrijf stevige inspanningen op het gebied van duurzaam waterbeheer en de toekomstige investeringen in innovatieve en circulaire waterprojecten. PepsiCo Veurne investeert als groeiend bedrijf in innovatieve wateroplossingen in strijd tegen de toenemende droogte. In het bijzijn van Carl Decaluwé, gouverneur van West-Vlaanderen werd dit onlangs toegelicht. Meer info op www.pepsico.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 september 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws