BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Queen Elizabeth op 96-jarige leeftijd overleden

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen donderdag is de Britse koningin Elizabeth op 96-jarige leeftijd overleden.  De Britse koningin stierf in alle rust met aan haar zijde haar zoon Charles en dochter Anne. Haar andere zonen en kleinkinderen waren op dat moment echter nog onderweg.  Haar opvolger Koning Charles III, zoals hij officieel zal heten, bevindt zich voorlopig nog op het landgoed van Balmoral in Schotland, maar reist vandaag samen met Camilla terug richting Londen. Hij zal beëdigd worden door het parlement en vervolgens de natie toespreken.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert