BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Beleef Halloween in de bioscoop

Halloween Kinepolis Kijk jij ook vol spanning uit naar de dag waarop de monsters zich onder de mensen mengen? Durf jij de dood, de duivel en andere griezels recht in de ogen te kijken? Dan is de Halloween Night van Kinepolis op 31 oktober echt iets voor jou! Speciaal voor deze avond werden drie toppers uit het horrorgenre geselecteerd. Durf jij ze alledrie uit te kijken?  Op 31 oktober staan de meest angstaanjagende films van het moment op het programma! De avond gaat van start met The Invitation, gevolgd door Prey for the Devil en Lair. Wie er ondanks de spanning in slaagt om wat lekkers door te slikken, kan genieten van een gratis popcorn, snack en drankje. Opgelet: dit evenement is 16+. Jongeren onder 16 zijn dus niet toegelaten.   The Invitation Na de dood van haar moeder doet Evie een DNA-test omdat ze verder geen familie meer heeft. Door deze omstandigheden leert ze haar neef kennen terwijl ze niet eens wist dat ze er één had. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een buitengewone bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door de sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie van overleven als ze de getwiste geheimen uit de geschiedenis van haar familie leert kennen en de bijhorende verontrustende bedoelingen ontdekt. Prey for the Devil Prey for the Devil dompelt je onder in de wereld van exorcismescholen; de laatste verdedigingslinie van de mensheid tegen de machten van het eeuwige kwaad. Zuster Ann is er heilig van overtuigd dat het uitvoeren van exorcisme haar roeping is, ondanks het feit dat historisch gezien alleen priesters – niet zusters – ze mogen uitvoeren. Wanneer een professor haar speciale gave voelt, waardoor ze de eerste non is die het ritueel bestudeert en beheerst, komt haar eigen ziel in gevaar wanneer de demonische krachten die ze bevecht een mysterieuze connectie met haar traumatische verleden onthullen. Lair Het volstrekt tegenovergestelde van de Warren’s uit de film The Conjuring, de zelfverklaarde occulte expert Dr Steven Caramore verdient zijn brood met het ontkrachten van beweringen over bezetenheid en het bovennatuurlijke met zijn Haïtiaanse vertrouweling, Ola. Maar wanneer een vriend en collega, Ben Dollarhyde, van moord wordt beschuldigd, en beweert dat hij door iets demonisch is bezeten, wordt Caramore gedwongen zijn eigen overtuigingen in twijfel te trekken. Hij zet het appartement van zijn overleden vader vol met voorwerpen waarvan gezegd wordt dat ze bezeten of vervloekt zijn, en rust het pand uit met bewakingsapparatuur. Vervolgens verhuurt hij het appartement aan een nietsvermoedend gezin op een korte stedentrip. Alle info op www.kinepolis.com

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 oktober 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws