BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Herman Van Veen komt terug naar Vlaanderen

Herman van Veen is in zijn genre volstrekt uniek. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. Herman van Veen speelt viool, zingt, componeert, schrijft, acteert, regisseert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. Hij reist met zijn voorstellingen de wereld rond: van L’Olympia in Parijs, Carré in Amsterdam tot Carnegie Hall in New York. Vanaf januari tourt hij terug door Vlaanderen. Hij start in Herentals op 5 januari, om daarna onder meer naar Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende te trekken. Alle info en de volledige tourkalender vind je op www.hermanvanveen.com. Ook al ben ik van gisteren, begrijp nog steeds wat ik bedoel, zing het honderd uit, speel altijd wel viool, dans wat ik dansen kan ook al krijgt de tijd er vat op. Vertel over wat hetzelfde en hoe het vroeger anders werd. Het nieuwe gaat er nooit vanaf. Luister naar de stem van onze kleinzoon die me roept met de stem van mijn vader en de journalist die me vroeg wat is het mooiste woord dat u ooit zong? Dacht alle liedjes af Help? Jeminee? Rozemarijn? Knuffels? Jij? Ja? Neen? Ik wist het: Morgen! Dat is het, morgen gaan we naar Maasmechelen met Kees Dijkstra en zijn contrabas, Jannemien Cnossen en haar viool en Edith Leerkes met haar bos gitaren. Zo komt alles goed. Speel, dans, zing door tot pierlala ons leven redt. Kom naar de voorstelling. Herman Van Veen2022Vrolijke groet, Herman van Veen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 oktober 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws