BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kunstenares Laura de Coninck lanceert … eerste parfum

Hedgren Voor Hedgren vertaalde kunstenaar Laura de Coninck het gevoel van ‘Freedom of movement’ in een parfum, onder supervisie van meesterparfumeur Sonia Constant en het gerenommeerde parfumhuis Givaudan Fragrances in Parijs. Het werd een down-to-earth geur: energiek en intuïtief. Een parfum dat de vrijheid van de natuur in zich meedraagt, alsook de waarden van het merk – emotie, functie, authenticiteit, experience innovation, smart functionallity en intuitive design. Geur is emotie. Dat komt omdat geuren in het oerbrein worden opgeslagen, daar waar ook onze herinneringen en emoties zitten en dat gekoppeld is aan ons langetermijngeheugen. Dat verklaart waarom één vleugje je zomaar kan terugvoeren naar een gebeurtenis van heel lang geleden. Geuren zijn vaak het visitekaartje van een label- een slimme psychologische zet: wie van een parfum houdt, zal zich ook emotioneel verbonden voelen met het merk. Het nieuwe parfum van Hedgren roept desensatie op van die eerste fietstocht die de zomer aankondigt: frisgroene aroma’s van gras, wilde kruiden en zon, de geur van vlier- en lindebloesems onderweg. Toetsen van groene vijgen, bergamot en verkwikkende yuzu komen in een aarde-houtbasis van vetiver en cederhout. De geur bevat ook een hint van zonnecrème, het knapperig groene aroma van petitgrain en het kruidige van roze peper. Een metaalachtig accent van rozen verwijst naar de metallic details op de tassen – een suggestie van Sonia Constant. Een vleugje leer brengt extra diepte, verzacht door muskus en ambroxan. Alle info via www.hedgren.com.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 oktober 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws