BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Uitvaart Vanwynsberghe breidt uit met uitvaartaula

Foto NSK
Foto NSK
Uitvaart Vanwynsberghe gelegen in de Sint Michielsweg 11 beschikt vanaf heden over een eigen aula.  De nieuwe ceremonieruimte die officieel geopend wordt op donderdag 27 oktober biedt plaats aan 140 personen.  “Met de nieuwe aula hopen we alvast tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze rouwende families”, vertelt zaakvoerder Wim Vanwynsberghe die de zaak zo’n 14 jaar terug overnam van zijn ouders, “Gezien we de afgelopen jaren meer en meer de nood voelen toenemen bij rouwende families om afscheid te kunnen nemen van hun dierbaren in de eigen streek, zonder uit te moeten wijken naar de stad, besloten we twee jaar terug om in onze zaak een aula te integreren.  Mijn partner en rechterhand Els Kindt bekommerde haar over de integratie en inrichting van de aula die zo goed als volledig afgewerkt is.  Wij zijn tevens de gemeente Kuurne erkentelijk dat wij meteen van hen gunstig advies kregen op onze plannen.   De nieuwe ceremonieruimte in combinatie met heel wat gratis parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving van ons rouwcentrum, een totaal vernieuwde familiekamer en ons ruim buitenterras zijn dan ook onze extra troeven die we kunnen uitspelen om nabestaanden een passende uitvaart te kunnen aanbieden.  Ongeacht de religie kan in ons rouwcentrum dan ook elke uitvaartdienst plaatsvinden.”  Rouwcentrum Vanwynsberghe werd geopend in 1972.  Grondleggers waren Carlos  Vanwynsberghe en zijn echtgenote Rita Meulebrouck.  Wim en zijn team verzorgen alles van A tot Z: opbaring, dienst, bloemen, drukwerk. Wie de nieuwe aula wenst te bezoeken kan dit doen op dinsdag 1 november tussen 10 en 16 uur.   Meer info via www.begrafenissenvanwynsberghe.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 oktober 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws