BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bossuwé deelt 1000 pakjes gratis friet uit tijdens hun openingsweken

Bossuwe Bossuwé deelt 1.000 pakjes gratis friet uit tijdens hun openingsweken De nieuwe vestiging van de Group Bossuwé op de Pottelberg (Kampstraat 47, Kortrijk) opent op dinsdag 15 november om 11u00 de deuren. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de befaamde Bossuwé frietjes te proeven, delen ze 1.000 pakjes gratis friet uit. De grote opening van de nieuwe vestiging – Bossuwé Pottelberg – staat maar pas ingepland en ze hebben al een eerste stunt op poten gezet. Vanaf de start, willen ze bij de Group Bossuwé een hechte samenwerking vormen met de omliggende bedrijven. Om deze reden hebben ze een partnership opgezet met de SPAR op dezelfde site als de nieuwe frituur. Elke klant die vanaf 15 november langskomt bij SPAR Kortrijk, krijgt een bon voor een gratis pakje friet bij Bossuwé Pottelberg. De bonnen zijn tot 30 november inwisselbaar voor een gratis pakje friet bij Bossuwé Pottelberg. “Iedere frituur kan zeggen dat ze de beste frietjes hebben. Wij laten dit oordeel over aan de mensen. Door hen gratis te laten proeven van onze frietjes kunnen ze zelf oordelen waar de beste frietjes te vinden zijn,” aldus zaakvoerder Olivier Honoré. Dat ze bij de Group Bossuwé graag creatief uit de hoek komen, hebben ze in het verleden al bewezen met onder andere hun acties “Win levenslang gratis frietjes” en “Spaar mee voor een citytrip”. Met deze stunt willen ze zoveel mogelijk Kortrijkzanen laten kennismaken met de frietjes van Bossuwé. Het is nog afwachten wat ze nog meer in petto hebben bij de Group Bossuwé. De nieuwe frituur zal elke dag van de week open zijn over de middag van 11u00 tot 14u00 en ‘s avonds van 17u30 tot 22u00. Op zondag zal de frituur enkel in de avond open zijn van 17u30 tot 22u. Naast de frietjes, burgers en frituursnacks bieden ze ook (meeneem)gerechten aan via een Grab & Go systeem. Ook voor de kindjes voorzien ze een uitgebreide kinderhoek. In de nieuwe frituur komt ook de nieuwe hoofdzetel terecht. Deze verhuist van frituur ’t Hoge naar de Pottelberg. Met de centrale ligging en vlotte verbinding met diverse invalswegen, als met de 130 gratis parkeerplaatsen, rekenen ze bij de Group Bossuwé op een vlotte bereikbaarheid. Het recent openen van de N43 tussen Aalbeke en Kortrijk komt dan ook als een grote opluchting. Door het inrichten van een centraal magazijn, proberen ze ook verder duurzaam te ondernemen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws