BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Opening coworking space in Kortrijk: ink.

Cowork Op 25 november opent in Kortrijk een nieuwe coworking space, genaamd ink. Die naam verwijst met een knipoog naar de buur van de coworking space: drukkerij Vandekerkhove. De beide bedrijven delen immers het pand, gelegen in de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk. ink. coworking space en drukkerij Vandekerkhove worden samen gerund door 2 ferme dames, Fabienne Vandekerkhove en Rubina Muhammad. Vrouwen aan de macht dus! Fabienne en Rubina delen niet enkel hun liefde voor ondernemen, ze zijn ook nog eens schoonmoeder en schoondochter. Coworking is de nieuwe manier van werken. Je werkt in een gedeelde werkomgeving met gelijkgestemde ondernemers. In tegenstelling tot een typische kantooromgeving, zijn ‘coworkers’ meestal geen werknemers van hetzelfde bedrijf. Ze zijn een community van zelfstandigen, freelancers, telewerkers of mensen die veel onderweg zijn en toch ergens in een uitgeruste en professionele kantooromgeving willen landen om te werken. Coworking is meer dan enkel het delen een fysieke kantoorruimte met een bureautafel en -stoel. Dankzij coworking word je als ondernemer of werknemer uit je sociale isolement gehaald en profiteer je van het netwerk, de kennis en de kunde van de andere coworkers. Door te werken in een coworking space omring je jezelf met like-minded ondernemers uit verschillende sectoren en domeinen, waardoor je professioneel netwerk een boost krijgt. Bovendien krijgt ook je productiviteit een boost. Want zien werken, doet werken. Daarnaast zijn coworking spaces zeer kostenefficiënt. Door de flexibele en aangepaste formules, hoef je geen langdurige en dure huurcontracten aan te gaan. Dankzij de centrale ligging, hopen we coworkers van zowel Kortrijk, Zwevegem en omstreken aan te spreken. ink biedt zeer flexibele formules aan, aangepast aan ieders wensen. Je kan 1 of meerdere dagen komen werken in onze Open Space. Ideaal voor wie houdt van netwerken en zich wil laten inspireren door de bedrijvigheid en gedrevenheid van andere coworkers. Er zijn 10+ plaatsen in onze Open Space, waarvan enkelen volledig uitgeruste workstations zijn met scherm, docking, toetsenbord, muis en laptopstandaard.  Voor kleine bedrijven, start-ups of 2 à 3 collega’s die samen een dedicated ruimte willen, zijn de ink.boxen perfect. Je hebt een closed space in onze inspirerende coworking community. Je hebt je eigen plek, je eigen kantoor, maar je hebt nog steeds de kans om waardevolle connecties te leggen, die kunnen leiden tot nieuwe samenwerkingen en partnerships. Daarnaast biedt men ook een uitgeruste meetingroom aan voor 15 personen.  Al de coworkers kunnen gebruik maken van de callboxen, uitgeruste keuken en gratis koffie, water en thee. Uiteraard is er supersnel en stabiel internet.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws