BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Otto-Jan Ham’s eindejaarsshow 2022

OJH Net als vorig jaar blikt Otto-Jan Ham samen met zijn uitstekende band terug op het voorbije muziekjaar. En zonder al té veel weg te geven – want het jaar is nog bezig – maar het zou wel eens het meest bijzondere jaar uit de muziekgeschiedenis ooit kunnen gaan worden. Ok, dat hebben we vorig jaar ook gezegd, maar toen zeiden we maar wat. Ondertussen zijn we gegroeid. Als mens, als muzikant en als professioneel terugblikker op een jaar dat er muzikaal écht toe deed. Sterker nog, en we zeggen het stellig; 2022 was het beste jaar uit de geschiedenis van de muziek. Ooit. Punt. Het muzikale jaaroverzicht is een (uiteraard) muzikale, onderhoudende en 100% historisch accurate voorstelling voor jong en oud. Otto-Jan Ham: verteller, zang, gitaar Roeland Vandemoortele: zang, gitaar Maximus: bas, zang Ron Reuman: drums

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws