BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Pop-up met duurzame cosmeticaproducten opent in K in Kortrijk

Tibbe Van shampoo bars tot duurzame kerstcadeaus: van 2 november 2022 tot en met 31 januari 2023 opent cosmeticamerk WONDR care tijdelijk een fysieke winkel in shoppingcentrum K in Kortrijk. Je kan er terecht voor alle soorten duurzame verzorgingsproducten, inclusief kerstcadeaus. Met in totaal 4 pop up winkels wil het bedrijf Vlaanderen laten kennismaken met ecologische en gezonde cosmetica. Drie maand lang zal WONDR care de deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met het concept van een low-waste badkamer. Aan de hand van deze tijdelijke winkel wil WONDR care aandacht wekken voor trendy, gezonde en milieuvriendelijke verzorging. “Met de pop-upstore willen we vooral het WONDR-verhaal doortrekken. Deze stap biedt ons de mogelijkheid om onze passie voor gezonde en milieuvriendelijke producten niet enkel online, maar ook fysiek door te geven. Kennismaken met gelijkgestemde mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te boeten op comfort is daarbij een groot pluspunt”, voegt Tibbe Verschaffel, CEO van WONDR Care, toe. WONDR care bestaat online sinds maart 2021. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een kleine one-stopshop voor gezonde cosmetica. Voor het tweede jaar op rij kan iedereen de fysieke winkel bezoeken om kennis te maken met verzorgingsproducten die goed zijn voor het lichaam, de maatschappij en voor de planeet. Gezonde cosmetica op verschillende vlakken aantrekkelijk maken is daarom één van de doelen van het merk. Naast gezonde ingrediënten bevatten de producten van WONDR care een serieuze portie duurzaamheid. De bars zijn gemaakt zonder plastic of palmolie en zijn biologisch afbreekbaar. WONDR care is daarnaast een sociaal geëngageerd merk dat samenwerkt met verschillende dagcentra in heel Vlaanderen. Alle bars worden verpakt door sociaal kwetsbare groepen. The WONDR of gifting Tijdens de maanden november en december zal WONDR care met een eigen campagne ‘The WONDR of Gifting’ meedoen aan de actie rond kansarmoede van De Warmste Week. Voor elke verkochte gift box steekt WONDR care €1 in een spaarpot om te doneren aan De Warmste Week. Op die manier hoopt het bedrijf iedereen een warme kerstperiode te bezorgen. Vorig jaar engageerde het merk zich ook voor goede doelen. Zo heeft WONDR 800 shampoo bars gedoneerd aan Gentse organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws