BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

W-Festival strikt Nena en Midge Ure

W-Festival

W-festival 2023 wordt de beste editie ooit. Met twee podia met de populairste rock, new wave en synthpop bands uit de jaren 80 !Op de mainstage komen NENA, BOW WOW WOW en MIDGE URE te staan en op de Batcave Live stage niemand minder dan PROJECT PITCHFORK, MODERN ENGLISH, WHEN IN ROME en CORPUS DELICTI ! Tussen de optredens door zullen onze DJ’s in de Batcave – non stop – de beste new wave nummers draaien! Tickets kan je kopen op www.w-festival.com. Wie een VIP ticket wil, kan reserveren vanaf 15/11 om van het PRESALE tarief te genieten. W-Festival gaat door op 25, 26 & 27 augustus in Oostende.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws