BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het leuke gezelschapsspel ‘Geen Ja Geen Nee’!

NL-GJGN-ALL-L Transparant Is geen Ja of geen Nee zeggen eenvoudig voor U?  Dan is zeker het gezelschapsspel ‘Geen Ja Geen Nee’! iets dat je zeker eens moet uitproberen.  Via meer dan 900 vragen, zorgvuldig opgesteld om de hele familie om de tuin te leiden zullen uw tegenspelers alles uit de kast halen om u toch Ja of nee te laten zeggen.  Trek een kaart en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen.  Als de tegenstander alle vragen kan beantwoorden zonder “Ja” of “Nee” te zeggen mag zijn/haar pion één veld verplaatst worden. De winnaar is de speler die als eerste het midden van het speelbord bereikt.  Het gezelschapsspel ‘Geen Ja Geen Nee’! is een eenvoudig spel voor jong en oud waar iedereen zijn/haar verbeelding en reflexen kan testen.  Het gezelschapsspel is ook beschikbaar in een +18 editie en in reisformaat!  Het spel kan gespeeld worden vanaf 7 jaar met 2 tot 6 spelers. De Belgische Radio Unie mag enkele ‘Geen ja Geen Nee!’ gezelschapsspelen wegschenken.  Wie ons kan vertellen welk spelletjesbedrijf dit bordspel bedacht en op de markt bracht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 december 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van dit spel!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 november 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online