BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Xander De Rycke doorbreekt comedy sabbat tussen kerst en nieuw

Xander Xander De Rycke is terug na een korte maar deugddoende break. Op 30 december speelt hij twee shows in De Centrale in Gent met gloednieuw materiaal. Tickets zijn nu verkrijgbaar. EEN AVOND MET XANDER DE RYCKE Begin juli begon Xander De Rycke aan een welverdiende comedy break. Na een bijzonder productieve periode de voorbije twee jaar (twee zomertours met ‘Uitgerust & Immuun’, een exclusieve covid special voor Streamz, een uitgebreide tournee met ‘Bekend & Bescheiden’ én een uitverkochte Lotto Arena) was het even tijd voor rust. Toch kan De Rycke het jaar niet voorbij laten gaan zonder nog even op een podium te staan. Dus schrijft de comedian een hoop nieuw materiaal bij elkaar. ‘Een avond met Xander De Rycke’ wordt een comedy night in zijn puurste vorm: de comedian, een podium en zijn publiek. Slechts beperkt te zien, op 30 december om 20u00 en 22u00. Tickets zijn nu verkrijgbaar, snel zijn is de boodschap. EEN AVOND MET XANDER DE RYCKE De Rycke speelt op 30 december 2022 in De Centrale in Gent. Er staan shows om 20u00 en om 22u00 gepland. Tickets zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be. BEKEND & BESCHEIDEN VINYL De LP is verkrijgbaar vanaf eind november 2022, maar kan nu al besteld worden als pre-order via de webshop van Xander.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 november 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws