BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder met voorlopig rijbewijs raakt van de weg af in Diksmuide

Foto: FVL
Foto: FVL
Zondagvoormiddag raakte in de Roeselarestraat te Diksmuide een bestuurder om nog onduidelijke reden van de weg af, reed over het fietspad, de grasberm, en kwam over de gracht tot stilstand in het veld, juist naast een elektriciteitspaal. De bestuurder, die volgens de vaststellingen van Politiezone Polder een voorlopig rijbewijs had, kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Een ziekenwagen kwam wel ter plaatse, maar de bestuurder moest niet overgebracht worden naar het ziekenhuis. Gezien het zondag een feestdag was, mocht de bestuurder in principe geen voertuig besturen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 december 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Brandweer ruimt mazoutspoor in Pervijze

Brandweer ruimt oliespoor in Pervijze

DIKSMUIDE/PERVIJZE – Vanochtend werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor het opruimen van een olie- of mazoutspoor in het centrum van Pervijze, langs de N35. Het spoor