BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Foodbart wil na Deinze nu ook Kortrijk veroveren

foodbart Na vijf jaar gevestigd te zijn in Deinze, wil Foodbart binnenkort ook Kortrijk warm laten lopen voor zijn aanbod burgers, salades, soepen en wraps.  Vanaf 1 maart opent Foodbart namelijk zijn tweede vestiging, ditmaal op West-Vlaamse bodem.   In de jaren 70 gingen Barts grootouders van start met een kippenkwekerij en -slachterij in Oostrozebeke. Barts ouders stampten in 2000 in kippenstad Deinze ook hun eigen bedrijf Chicken Masters uit de grond, waar ze kippen verwerken. Over kip maken ze Bart dus helemaal niets wijs!  Maar ook de grootouders van Barts man Olivier hadden vroeger 3 beenhouwerijen in Brussel. De passie voor kwaliteitsvlees kreeg hij dan ook met de paplepel mee.  “Bij Foodbart geloven we dat wanneer je vlees eet, het zo lokaal en kwalitatief mogelijk moet zijn”, vertelt Bart Vandekerkhove (34), “Door de achtergrond van ‘founding (grand)parents’ kan Foodbart zich vandaag verzekeren van kwaliteitsvlees en de controle op de verwerking ervan. Iets dat je proeft in onze burgers, salades en wraps.  Maar ook de coronaperiode heeft tot positieve concepten geleid.  Zo wou ik mensen op een veilige en aangename manier samenbrengen en laten genieten van een heerlijke maaltijd. Meteen de geboorte van het concept ‘Leie picknick’. Het concept kende echter zo’n succes dat het een blijver werd.  Via een ‘ready to go’ picknickpakket heb je meteen alles wat er nodig is voor een geslaagde picknick en dit concept willen we na Deinze nu ook uitbreiden naar Kortrijk”, aldus de zaakvoerder.   op 1 maart zwaaien de deuren van Foodbart die zal gelegen zijn in de Oudenaardsesteenweg 136 open.  De zaak zal 7 op 7 open zijn van 11 tot 14 uur en van 17 tot 21 uur, eveneens op feestdagen. Foodbart is slechts vier dagen per jaar gesloten: 24, 25 en 31 december en 1 januari.  De nieuwe burger- en sladebar is echter nog dringend op zoek naar een dertigtal personeelsleden.  Zo is Foodbart nog op zoek naar twee store managers, keuken- en zaalmedewerkers, chauffeurs, fietskoeriers en tal van jobstudenten en flexijobbers.  Wie interesse heeft in een van de jobs kan solliciteren via  hello@foodbart.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 december 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws