BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Geurhinder stijgt op uit rioolstelsel in Langemark-Poelkapelle

Foto FVL
Foto FVL
Brandweer Westhoek werd dinsdagavond omstreeks 19.50 uur opgeroepen voor geurhinder die opsteeg vanuit het rioolstelsel in de Brugseweg te Poelkapelle tussen de Waterstraat en het rondpunt van Guynemer. De metingen die werden uitgevoerd leverden geen gevaarlijke waarden op. ” De riolering werd preventief gespoeld”, vertelt Kristof Louagie, communicatieambtenaar van Brandweer Westhoek, “Er kan tijdelijk nog een indringende geur blijven hangen in de omgeving van de Brugseweg en het rondpunt. De rioolbeheerders werden in kennis gesteld en zullen dit woensdag verder opvolgen.”  De Brugseweg tussen het rondpunt en de Waterstraat werd tijdens de interventie afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws