BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Indrukwekkend biopic over zangeres Whitney Houston

I wanna dance ‘I wanna dance with somebody’ is een indrukwekkend biopic over zangeres Whitney Houston. Die  begon als koormeisje in New Jersey. Ze ontpopte zich uiteindelijk tot een van de meest succesvolle en bekroonde zangeressen en artiesten aller tijden. De film toont een reis door Houstons baanbrekende carrière en leven, met optredens en een soundtrack met de populairste hits. Een vreugdevolle, emotionele en hartverscheurende viering van het leven en de muziek van Houston, de grootste vrouwelijke R&B popzangeres allertijden. Volg haar reis van obscuriteit naar muzikaal supersterrendom In de hoofdrollen Nafessa Williams, Ashton Sanders, Stanley Tucci en Naomie Ackie, in een regie van Kasi Lemmons. Meer info op www.kinepolis.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws