BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

K’s Choice viert 30-jarig bestaan

KS Choice We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. The Great Subconscious Club is meteen een schot in de roos, remember The Ballad of Lea en Paul, nadien gevolgd door nog grotere albumklassiekers als Paradise in Me, met monsterhit Not an Addict, Cocoon Crash met Believe, Almost Happy met Another Year, en ga zo maar door… Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Ze werkten samen met tal van gerenommeerde producers (Jean Blaute, Gil Norton, Alain Johannes) en artiesten (Anouk, Skin, Milow) met een mooie verzameling aan gouden en platinum albums als gevolg. Een dertigste verjaardag kon dus niet ongezien voorbijgaan, daarom brengt de band een gloednieuwe single uit Time is a Parasite, een kort maar krachtige rock song, in het verlengde van hun laatste studio album The Phantom Cowboy. Concerten Om het feest nog meer glans te geven, wordt mei 2023 een feestmaand met concerten op 17 mei in de AB in Brussel en op 19 mei in de Roma in Antwerpen. Twee avonden die de hoogtepunten van 30 jaar K’s Choice in de verf zullen zetten en waarbij alles wat de band zo uniek maakt in anderhalf uur majestueus zal samenkomen. Niet te missen! Tickets zijn te koop via www.greenhousetalent.com.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws