BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Live is Live 23 met The War on Drugs, Balthazar en Warpaint

Live Is Live Live is Live is terug om het startschot te geven van de zomer. Met The War On Drugs, Balthazar en Warpaint staan er meteen weer grote kleppers op het podium. De drie bands komen op zaterdag 24 juni naar Middenvijver in Antwerpen (Linkeroever). The War On Drugs is de voorbije jaren geëvolueerd tot de lievelingen van de indie rockscene. De synthrock op de laatste plaat ‘I Don’t Live Here Anymore’ is tegelijk troostend, krachtig, melodieus en gloedvol. De muziek van de Amerikaanse band baadt in een grootse sound die tegelijk gezellig aanvoelt, en past daarom perfect in de visie van Live is Live. Balthazar vervoegt de line-up op zaterdag 24 juni. Deze Belgen slagen er steevast in om de tijdsgeest van hun generatie te vatten, en die is soms melancholisch, soms temperamentvol maar vaak ook lekker funky en verdomd catchy. Hun livereputatie overstijgt alle vijfsterren-recensies en de band staat steeds met onovertroffen coole bravoure op het podium. De meiden van Warpaint excelleren in hypnotische rock en creëren dwalende nummers die tegelijk je ziel zalven en je doen dansen. De band uit LA zal de nieuwste plaat ‘Radiate Like This’ voorstellen tijdens Live is Live 2023! Zaterdagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop via www.liveislive.be. De upgrades zijn ook meteen beschikbaar.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws