BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Lucas Van den Eynde wordt Scrooge in Vlaamse ‘A Christmas Carol’

Scrogge In het najaar van 2023 pakt Deep Bridge in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt uit met een volledig nieuwe, Vlaamse musical gebaseerd op ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Het wordt een voorstelling zoals het publiek ondertussen gewend is van de producent: hedendaags, met respect voor het oorspronkelijke verhaal, de nodige humor en een vleugje romantiek. Stany Crets schrijft een nieuw script en regisseert, er komt nieuwe muziek en een volledig nieuw set design. De cast, een combinatie van jong talent en gevestigde waarden, zal integraal van Vlaamse makelij zijn. Lucas Van den Eynde wordt Ebenezer Scrooge! Dit legendarische kerstverhaal vraagt natuurlijk om een hoofdrolspeler van uitzonderlijke klasse. Deep Bridge is dan ook verheugd te mogen aankondigen dat Lucas Van den Eynde in de huid van de verbitterde vrek Ebenezer Scrooge zal kruipen. Na gelauwerde hoofdrollen in gevierde televisieseries (‘In De Gloria’, ‘Het Eiland’, ‘Van Vlees en Bloed’, ‘De Ronde’,…) en musicals ‘Daens’ (2008) en ‘Fiddler on the Roof’ (2011), opnieuw een iconisch personage dat Van den Eynde gestalte mag geven. A Christmas Carol’, vanaf 16 november 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen (try-outs), Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Tickets & info: www.deepbridge.be  Geniet nog tot en met 6 januari 2023 van 15% lanceringskorting op tickets voor ‘A Christmas Carol’ !!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws