BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Plopsa biedt jou een magische kerstvakantie

Plopsa De Plopsa-parken zijn tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een winters jasje vol feeërieke decors, animaties en evenementen. In Plopsaland De Panne zorgt de succesformule Winter Magic voor de nodige magie, Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Kabouter Klus voor een dolle liveshow en Meet & Greet en in Plopsa Station Antwerp ontmoeten de allerkleinsten hun grootste strip- en Plopsa-helden. Plopsaland De Panne is het enige Belgische outdoorpretpark dat tijdens de kerstvakantie geopend is. Tot en met 8 januari is er de succesformule Winter Magic, waar bezoekers een wondermooi winterlandschap treffen met duizend-en-één lichtjes, besneeuwde kerstbomen, magische figuren en feeërieke animaties. Daarnaast genieten bezoekers er van de lichtspektakelshow Luminaria met kleurrijke videoprojecties die de gevel van Mayaland tot leven wekken, terwijl ze zich kunnen opwarmen aan de verschillende knisperende kampvuren. ’s Avonds trekt de betoverende Winter Parade doorheen het park met sfeervolle verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes, ijsberen en tal van andere kerstfiguren. Bovendien vindt op het Dorpsplein elke dag een Meet & Greet met de Kerstman plaats. Ook dit jaar zorgt het betoverende Lichtfestival voor de nodige magie. Over het volledige park zorgen de handgemaakte, verlichte sculpturen van de populairste Plopsa-figuren voor een uniek lichtspel voor jong en oud. PAW Patrol-fans komen dan weer aan hun trekken tijdens een dolle liveshow ‘Vriendjesdag in Avonturenbaai’, waarbij de pups van de populaire Nick Jr.-serie het Proximus Theater laten lachen, zingen en dansen. Samson & Marie sluiten het jaar op magische wijze af met een fantastisch optreden tijdens New Year’s Eve in Plopsaland De Panne. De dj-set van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zorgen voor de vetste beats om 2023 spectaculair in te zetten. Naar traditie neemt Ketnet van 2 tot en met 6 januari Plopsaland De Panne over tijdens Ketnet Kerst. De razendpopulaire cast van #LikeMe en de GameKeepers komen er langs voor een onvergetelijke Meet & Greet. De KetnetBand zorgt met een swingend liveoptreden voor de perfecte afsluiter van de dag. Op 6 januari geeft de Soudal Quick-Step Family Day wielerfans de kans om de ploeg van 2023 van dichtbij te zien. De hele ploeg wordt voor het eerst officieel voorgesteld en er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien blijft Plopsaland De Panne ook na de kerstvakantie open, op woensdagen, gedurende de weekends en de volledige krokusvakantie.

Wintersfeer in Plopsa Station Antwerp & Plopsa Indoor Hasselt Bezoekers kunnen tijdens de kerstvakantie ook terecht in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpretpark, met haar meer dan 25 binnen- en buitenattracties voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, is niet enkel ondergedompeld in een magische kerstsfeer, er staat ook een te gekke liveshow met de echte Kabouter Klus van televisie op het programma, gevolgd door een Meet & Greet met de handigste kabouter van het hele kabouterbos. Vervolgens wachten Maya en Bumba de bezoekers van 2 tot en met 6 januari op voor een heerlijk kerstfeest met Ketnet.   De trein brengt bezoekers dan weer vlot tot in Plopsa Station Antwerp, het allernieuwste Plopsa-indoorpark in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, voor ongekend veel indoorplezier. Kleine helden tussen 2 en 10 jaar kunnen er zich uitleven op de meer dan 15 prachtig gethematiseerde attracties verdeeld over maar liefst vier verdiepingen en hun favoriete strip- en Plopsa-figuren ontmoeten tijdens de vele Meet & Greets. Van 2 tot en met 6 januari barst ook in Plopsa Station Antwerp een kerstfeest met Maya en Bumba los tijdens Ketnet Kerst.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws