BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Studio Copain lanceert grootste kerstkaart van België

Studio Copain Marketingbureau Studio Copain lanceert vandaag, vrijdag 23 december, hun grootste kerstkaart ooit. Op maar liefst 8 vierkante meter oppervlakte worden inwoners van zowel Vlaanderen als Wallonië prettige feesten toegewenst. Marketing die opvalt, blijft langer hangen. En ditmaal zelfs letterlijk. “We geloven dat straffe marketing begint bij originele campagnes. Aangezien we als jonge scale-up ondertussen in zowel Vlaanderen als Wallonië klanten hebben, leek een grote kerstkaart de perfecte manier om letterlijk iédereen prettige feesten te wensen” aldus zaakvoerder Floris Benoit. De billboards, goed voor zo’n 8m2 eindejaarswensen, konden tijdens het plakken ervan, alvast op heel veel enthousiasme rekenen van toevallige passanten. Floris Benoit: “Onze klanten zitten werkelijk overal. Van Aarlen tot Oostende, en van Hasselt over Brussel helemaal tot in Kortrijk. We werken voor ambitieuze lokale ondernemers en grote Belgische merken zoals Mediahuis, Bel & Bo, Kursaal Oostende en sinds kort ook voor een grote Waalse winkelketen. Wie die keten precies is, kunnen we pas later vertellen.” Twee billboards dus: één in Oostende en één in Aarlen, diep in de Ardennen. Want het is daar waar Studio Copain afgelopen jaar hun ‘machtige marketing’ kon uitrollen. www.studiocopain.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 december 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws