BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Jo Koy terug in Antwerpen in 2023

Jo Koy Jo Koy keert terug naar Antwerpen met de Jo Koy World Tour op 24 april 2023. Dit is zijn eerste optreden in België sinds zijn uitverkochte show in 2018. Tickets voor Jo Koy in Stadsschouwburg Antwerpen zijn te koop vanaf vrijdag 20 januari om 10 uur via LiveComedy.be/jokoy Als één van de beste comedians van vandaag, legde Jo Koy een lange weg af sinds zijn bescheiden start in een koffiebar in Las Vegas waar hij voor het eerst performde. Jo haalt voor zijn herkenbare comedy inspiratie bij zijn bonte familie en bereikt daarmee een ruim publiek, wat zich vertaalt in uitverkochte arena’s wereldwijd. Koy kende een knallende start van 2022, met een uitverkochte Climate Pledge Arena (ruim 14000 tickets) in zijn thuisstad Seattle. Hij blijft records breken in enkele van de meest prestigieuze zalen ter wereld, waaronder de Mall of Asia Arena (Manila, PH), The Forum (Los Angeles), Coca-Cola Arena (Dubai), ICC Theatre (Sydney, AU), en Radio City Music Hall (New York City) om er maar enkele te noemen. In november 2022 was Koy voor het eerst headliner in Madison Square Garden op het New York Comedy Festival. In 2017 brak Koy nog het record van meest verkochte tickets door één artiest met 23000 tickets en 11 uitverkochte shows in The Neal S. Blaisdell Concert Hall in Honolulu. Als reactie daarop riep de burgemeesterskamer in Honolulu 24 november uit tot “Jo Koy Day.” Koy speelde onlangs mee in de Universal Picture film Easter Sunday, die draait rond een familiebijeenkomst om Paaszondag te vieren; de komedie is gebaseerd op de levenservaringen en stand-up comedy van Jo Koy.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 januari 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws