BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Morrissey komt terug naar België

Moris Voor het eerst in 8 jaar komt Morrissey terug naar België voor twee exclusieve concerten:  Mis deze langverwachte terugkeer niet, op woensdag 15 maart in De Stadsschouwburg Antwerpen en op donderdag 16 maart in de Bozar in Brussel! ​ De Britse singer-songwriter Morrissey werd bekend als oprichter en frontman van Britse rockband ‘The Smiths’ en is intussen al 35 jaar een succesvol soloartiest. Hij heeft maar liefst 16 albums in de Britse Top 10 op zijn naam staan, alsook 9 Top 10-albums samen met ‘The Smiths’. Daarnaast heeft hij ook in de VS tweemaal een Top 10 én achtmaal een Top 20 album. Dat Morrissey een levende legende is, wordt onder meer bevestigd door zijn vele nummers die al gecoverd werden door verschillende grote artiesten en groepen waaronder David Bowie, Nancy Sinatra, the Killers, Marianne Faithfull, Chrissie Hynde, My Chemical Romance, Thelma Houston en Christy Moore. Daarnaast verkocht hij in 1991 maar liefst tweemaal the Hollywood Bowl uit in zo een korte tijd, dat hij zelfs het eerdere record brak dat op naam stond van The Beatles. In 2006 werd zijn status als muziekicoon nog maar eens bevestigd door de BBC-kijkers, die hem unaniem verkozen tot ‘tweede Grootste Levende Britse Icoon’. De legendarische singer-songwriter komt eindelijk terug naar België voor een niet te missen concert op 15 maart in De Stadsschouwburg Antwerpen en op 16 maart in de Bozar te Brussel. Mis het niet en koop je tickets vanaf vrijdag 13 januari om 10u via www.gracialive.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 januari 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws