BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

‘Rapunzel’ krijgt extensions

Rapunzel Wanneer je aankondigt in maart en april 2023 met een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’ naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent te trekken, en je strikt daarvoor o.a. Helle Vanderheyden (Rapunzel), Walter Baele (koning) en Sandrine Vanhandenhoven (heks), dan weet je dat dat verhaal een staartje zal krijgen. Het gev(l)echt om tickets barstte dan ook instant los en woedt dermate hevig en permanent, dat producent Deep Bridge zich als conditioner dient op te werpen om deze knoop voor de lieve vrede te ontwarren. ‘Rapunzel’ krijgt extensions, waardoor jong en minder jong ook kan gaan genieten tijdens de extra shows in Antwerpen tijdens de paasvakantie op 7 en 8 april, in Hasselt op 16 april en Gent op 22 april. De familiemusical ‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Tickets & info: www.deepbridge.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 januari 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws