BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Titus De Voogdt doet het zelf

Ttus Titus De Voogdt is een ongelooflijk getalenteerde bricoleur, en dat laat zich ook op onze scène merken. De jager-verzamelaar is een beeldrijk duet tussen Titus De Voogdt en muzikant-componist Jean-Yves Evrard. In De jager-verzamelaar volgen we twee creaturen die zich van de maatschappij hebben afgesneden en hun eigen wereld vormgeven. Op 3 en 4 februari speelt de voorstelling in De Expeditie (Gent). Daarna trekt De jager-verzamelaar op tournee. Bekijk hier alvast de trailer. titus De Voogdt over de voorstelling : “Jean-Yves en ik delen een aantal gemeenschappelijke interesses. Als we proberen te benoemen wat dat is, gaat het er vooral over dat we alles zelf willen doen. En daar zal het in deze voorstelling rond draaien.” Info & tickets https://compagnie-cecilia.be/nl/programma

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 januari 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws