BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Eerste beelden van Red Star Line maken indruk

Star

Deze middag verzamelde de Vlaams pers in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs voor de exclusieve preview van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line. De eerste beelden maakten alvast indruk! Hiermee is dan ook de laatste rechte lijn richting de grote wereldpremière ingezet. Die is voorzien voor 19 maart. Tot die tijd wordt er door cast en crew nog bijzonder hard gewerkt om een unieke, spectaculaire én ontroerende voorstelling neer te zetten.

 

Vanaf maart speelt de nieuwe spektakel-musical Red Star Line in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Deze nieuwe Vlaamse creatie is de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

 

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Vandaag is een bijzonder spannende dag want we laten de eerste 20 minuten zien van onze Red Star Line. We volgen het vertrek van Jan naar Amerika waar hij zijn dromen achterna wil jagen. Deze prachtige openingsscène is slechts het begin, want nadien volgen nog grote dansscènes in het bruisende New York en is er zelfs storm op komst.  Aan deze productie gingen jaren van voorbereiding aan vooraf en momenteel werken we nog keihard door om op 19 maart, de dag van de grote wereldpremière, een onvergetelijke voorstelling te kunnen loslaten op het publiek.”
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws