BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Kaars veroorzaakt brand in slaapkamer van studente

brandende kaars
Foto FVL
Woensdagnamiddag omstreeks 14 uur is brand uitgebroken in een woning gelegen in de Roeselarestraat te Esen.  Aan de basis van de brand lag een kaars die aan het branden was in de kamer van een jonge dame die aan het studeren was. Volgens brandweerluitenant Rudi Dolphen viel een brandende kaars om op het bureau van de studente waardoor papier en ander materiaal onmiddellijk vuur vatte. De jonge dame vluchtte de kamer uit, trok de deur dicht en verwittigde de hulpdiensten. Brandweer Westhoek was snel ter plaatse en kon verhinderen dat het vuur zich buiten de slaapkamer verspreidde. De kamer liep heel wat roet- en rookschade op en werd totaal verwoest. Ook op de bovenverdieping van de woning is er eveneens rookschade. De benedenverdieping bleef gespaard van schade.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 maart 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,