BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

‘Tournee Liberale’ wil centrumhandelaars hart onder de riem steken

Tournee Liberale
Foto NSK
Op zondag 16 april organiseert Open VLD Kuurne ‘Tournee Liberale’.  Met dit evenement wil Open VLD Kuurne de Kuurnse handelaars, die bijzonder hebben geleden onder de centrumwerken, een hart onder de riem steken.   “We hebben empathie voor de Kuurnse centrumhandelaars die een bijzonder moeilijke periode kenden en nog steeds kennen omwille van de centrumwerkzaamheden”, vertelt Rik Bouckaert, “Om deze centrumhandelaars te steunen bezochten wij de afgelopen weken elke handelszaak die in het centrum van Kuurne is gelegen.  Daarbij werden in totaal zo’n 40 cadeaubonnen aangekocht die wij zullen verloten tijdens ‘Tournee Liberale’.  Ook wat aangeboden zal worden tijdens de Breugelmaaltijd op ‘Tournee Liberale’ zal allemaal afkomstig zijn uit de plaatselijke handel.  Tijdens ‘Tournee Liberale’ wordt eveneens een fotowedstrijd georganiseerd waarbij de deelnemers de aangekochte cadeaubonnen kunnen in de wacht slepen.” Met ‘Tournee Liberale’ wil de plaatselijke VLD afdeling hun leden belonen en bedanken voor hun trouw lidmaatschap en biedt hen daarom gratis dit Breugelmaaltijd aan. “Ook niet leden zijn van harte welkom”, gaat Rik Bouckaert verder, “ ieders aanwezigheid zal ons goed doen ,maar zeker deze van de handelaars!”  ‘Tournee Liberale’ gaat door op 16 april vanaf 12 uur in de Sint-Pieterszaal gelegen in de Brugsesteenweg. Leden komen er gratis in, niet leden kunnen inschrijven tot 10 april via 0472/35.38.37 en betalen 12,50 euro.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 maart 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen