BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Uitwijkmanoeuvre zorgt ervoor dat tachtiger met wagen in de gracht terecht komt

Ongeval Bovenkerke
Foto FVL
Donderdagnamiddag is in de Koekelaarse deelgemeente Bovekerke een tachtiger gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een gracht terecht kwam.  Dit gebeurde bij een uitwijkmanoeuvre.  Toen de bejaarde bestuurder met zijn Dacia Duster op een bepaald moment werd geconfronteerd met een tegenligger, een bestelwagen voor ziekenvervoer liep het mis.  De bejaarde bestuurder was zo vriendelijk om plaats te maken voor de bestelwagen, maar dat liep fout af.  Toen de tachtiger wat heen en weer begon te manoeuvreren in de zachte zijberm, drukte hij op een bepaald moment het gaspedaal te hard in toen hij achterwaarts aan het manoeuvreren was en kwam zo in de gracht terecht.  Door het ongeval raakte de bejaarde man gekneld in zijn voertuig.   De man, die slecht te been was, kon niet op eigen kracht zijn voertuig verlaten waardoor Brandweer Westhoek ter plaatse kwam om het slachtoffer uit zijn onfortuinlijke positie te bevrijden.  Na een medische check-up in de ziekenwagen kon de man met zijn wandelstok zich naar de politiecombi begeven voor een rit naar huis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 maart 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en