BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Sting in november in Vorst

Sting Levende legende Sting is helemaal terug met zijn fantastische internationale tournee My Songs. Op zaterdag 25 november brengt hij zijn beste songs live op het podium van Vorst Nationaal. Tijdens de My Songs tour brengt Sting een indrukwekkende en dynamische show. Met al zijn favoriete songs uit zijn magnifieke carrière bij The Police en als soloartiest bekroond met wel 17 Grammy Awards. Na een reeks van 6 concerten in The London Palladium riep The Times My Songs uit tot een “masterclass” en prezen critici wereldwijd (Telegraph, The Guardian,…) de tour aan: “Sting remains an undeniably skilled performer with a gold-plated back catalogue“. Verwacht je aan een fascinerende muzikale reis van “Fields of Gold” over “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man”, tot niet te vergeten zijn mooiste nummers “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en vele anderen. Afspraak in Brussel op 25 november voor een onvergetelijke avond met Joe Sumner als special guest! Tickets : livenation.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 april 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws