BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Hoogzwangere bewoonster alarmeert brandweer nadat schoorsteen woning vuur vat

Schoorsteenbrand
Foto Samson
Maandagavond rukte de brandweer uit naar de Stationsstraat in Lendelede nadat de bewoonster van een woning alarm had geslagen dat er schoorsteenbrand was ontstaan in haar woning.  De brandweerposten Kuurne en Lendelede kwamen ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle, zodat de schade beperkt kon gehouden worden.  De hoogzwangere bewoonster van de woning kwam er met de schrik vanaf.  Burgemeester Carine Dewaele van Lendelede kwam ter plaatse om de bewoners van het pand een hart onder de riem te steken.  Een schoorsteenbrand ontstaat doordat de aanslag in de schoorsteen vlam vat.
Schoorsteenbrand
Foto Samson
     

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws