BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ondanks het maar geen lente wordt trok KSA Leiezonen toch door de Kuurnse straten met frisco’s

KSA Leiezonen Kuurne Het is reeds een jarenlange traditie, 38 jaar om precies te zijn, dat aan het begin van de lente KSA Leiezonen een friscoslag houdt om zo hun werkingen en kampen te financieren.  Afgelopen zaterdag 6 mei was dit niet anders.  Gans de dag trok de in blauwe hemden geklede brigade van deur tot deur doorheen de Kuurnse straten om potentiële kopers hun frisco’s aan te bieden.   Vanaf 16.30 uur vatte de Blauwe KSA Leiezonen brigade dan post ter hoogte van parking Nieuwenhuyse om de mensen die online een bestelling hadden geplaatst deze te laten afhalen.    Ook dit jaar kreeg KSA Leiezonen opnieuw de hulp van Martin Dessertarchitect om hun friscoslag perfect te laten verlopen.   De jeugdvereniging blikt alvast terug op een geslaagde verkoop en bedankt alvast iedereen die frisco’s aankocht voor de steun.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws