BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Sport

Duo Frederic Miclotte en Nicolas Tjoen winnen ORC CANAL RALLY

ORC CANAL RALLY
Foto Samson
Afgelopen zondag vond de ‘ORC CANAL RALLY’ plaats die de gemeenten Oostrozebeke, Wielsbeke, Meulebeke en Harelbeke aandeed.  Net als vorig jaar was een van de deelnemers Junior Planckaert die ditmaal met een Skoda Fabia Rally 2 aan de start kwam en samen met zijn co-piloot Jens Vanoverschelde de strijd aan kwam binden met grote namen die afkomstig waren van binnen en buiten de regio.  Winnaar van de ‘ORC CANAL RALLY’ dit jaar werd Frederic Miclotte samen met copiloot Nicolas Tjoen die het parcours aflegde in een Volkswagen Polo GTI R5, gevolgd op een tweede plaats door Junior Planckaert samen met copiloot Jens Vanoverschelde.  De top drie werd verdienstelijk afgesloten door Chris Vandamme en Kurt Declerck in hun Alpine A110 Rally RGT van Autostal Atlantic.   BRU orc rally Samson _21 BRU orc rally Samson _20 BRU orc rally Samson _19 BRU orc rally Samson _18 BRU orc rally Samson _17 BRU orc rally Samson _16 BRU orc rally Samson _15 BRU orc rally Samson _14 BRU orc rally Samson _13 BRU orc rally Samson _11 BRU orc rally Samson _10 BRU orc rally Samson _9 BRU orc rally Samson _8 BRU orc rally Samson _7 BRU orc rally Samson _6 BRU orc rally Samson _5 BRU orc rally Samson _4 BRU orc rally Samson _3 BRU orc rally Samson _2 BRU orc rally Samson _1 BRU orc rally Samson  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Sport