BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

SolarBuddy start BuddyChallenge om energiearmoede aan te pakken en gaat samenwerking aan met EXTREMA Outdoor

Solarbuddy Solarbuddy, een organisatie die de strijdt aanbindt tegen energiearmoede is onlangs op zowel Instagram als Tiktok een campagne gestart om energiearmoede onder de aandacht te brengen.  Via de lancering van de BuddyChallenge wil SolarBuddy de bewustwording van energiearmoede aankaarten en daarnaast duurzame oplossingen creëren om het leven van kinderen wereldwijd te verlichten.   De BuddyChallenge is daarbij een oproep aan alle geïnteresseerden om een Instagramreel en/of TikTokfilm op te nemen en deze te delen op hun sociale media-accounts met de hashtags #BuddyChallenge en #SolarBuddy. De video dient daarbij te beginnen met een vermelding en erkenning van SolarBuddy, gevolgd door een uitnodiging aan drie vrienden om de uitdaging aan te gaan en een positieve boodschap voor hen of de kinderen achter te laten.  Om ervoor te zorgen dat de BuddyChallenge een succes wordt, wil Solarbuddy meteen ook enkele tips en aanbevelingen meegeven, waaronder framing- en belichtingsadviezen en aanbevolen telefooninstellingen. Tevens wordt aangeraden aan de deelnemers om de reel met de achterste camera van hun telefoon op te nemen om de leesbaarheid van geschreven woorden te garanderen.  Door deel te nemen aan de BuddyChallenge help je Solarbuddy alvast om het geschenk van licht te geven en een betere toekomst te creëren voor kinderen die getroffen zijn door energiearmoede. Over SolarBuddy SolarBuddy is een organisatie die zich inzet om energiearmoede uit te roeien door duurzame verlichtingsoplossingen te bieden aan gemeenschappen over de hele wereld. De transformerende kracht van licht staat centraal in het werk van SolarBuddy, waardoor kinderen kunnen studeren, lezen en spelen als de zon ondergaat, zonder te hoeven vertrouwen op gevaarlijke en vervuilende petroleumlampen. Met zijn innovatieve zonnelampen probeert SolarBuddy een betere toekomst voor kinderen in enkele van ’s werelds armste gebieden te creëren, waarbij ze bovendien worden aangemoedigd om te leren en nog meer te groeien. Door zijn onvermoeibare inspanningen brengt SolarBuddy niet alleen licht naar donkere plaatsen, maar belicht het ook het enorme potentieel van hernieuwbare energie om levens en gemeenschappen te transformeren. Over EXTREMA Outdoor EXTREMA Outdoor is een adembenemend muziekfestival dat plaatsvindt in België en enkele van ’s werelds beste dj’s en artiesten samenbrengt voor  drie onvergetelijke dagen van muziek en dans. Met meerdere podia en een verbluffende visuele en geluidsproductie neemt het festival je mee op een meeslepende reis vol pure opwinding en energie.  Van techno tot house tot trance, EXTREMA Outdoor heeft een diverse line-up die aansluit bij jouw muzieksmaak en het een must-attend evenement maakt voor alle muziekliefhebbers en feestgangers. Met zijn pulserende beats en levendige sfeer is EXTREMA Outdoor de ultieme viering van muziek en cultuur, een unieke ervaring die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die erbij is.  SolarBuddy is dan ook verheugd om met dit muziekevenement samen kunnen te werken en zo nog meer mensen te bereiken die hun boodschap kunnen uitdragen. Nieuwe Instagramprofielen Terwijl SolarBuddy blijft werken aan het bestrijden van energiearmoede, heeft de liefdadigheidsorganisatie eveneens haar aanwezigheid op de sociale media uitgebreid met drie nieuwe Instagramaccounts. Zo kan SolarBuddy zich nog meer focussen op haar wereldwijde reikwijdte en acties.  Om die reden zijn er nieuwe accounts die specifiek zijn voor Australië, Europa, APAC en de VS gecreëerd. De nieuwe SolarBuddy Instagramprofielen zijn een voorbeeld van de toewijding van de organisatie om mensen wereldwijd toegang te bieden tot schone en duurzame energieoplossingen. Elk van deze accounts illustreert de unieke initiatieven en vooruitgang die SolarBuddy in de respectievelijke regio’s heeft geboekt. Wie de nieuwe Instagra-accounts van SolarBuddy volgt, is alvast zeker om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, de updates en de impactverhalen uit elke regio. Laat zo ook jouw steun zien voor de inspanningen van deze fantastische organisatie,  om op die manier samen een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen! Ontdek de nieuwe Instagram-profielen van SolarBuddy: Europa: https://www.instagram.com/solarbuddy_eu USA: https://www.instagram.com/solarbuddy_usa APAC: https://www.instagram.com/solarbuddy_apac

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Video Reportage