BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Topprestatie van Dansschool Dance-Control uit Kortrijk

Dance Control Kortrijk Afgelopen weekend vond in het Duitse  kalkar de UDO European Street Dance Championships 2023 plaats.  Ook dansschool Dance – Control uit Kortrijk was er aanwezig met haar beste dansers en danseressen en duidelijk met succes.  DC-Crew onder leiding van Ryanne J. Vh slaagden erin op een derde plaats te eindigen in de ijzersterke categorie U16 Novice, waarmee DC-crew meteen  België op de kaart zette binnen de streetdance wereld en zo de bronzen plak richting Kortrijk mocht meenemen! Axelle Deconinck uit Kuurne die hiphopdocent is bij Dance-Control en Frauke Stormezand werden beiden met hun gebrachte solo in hun categorie Hiphop Freestyle Europees kampioen en ook de dansprestatie van het duo Yente Lampaert uit Kuurne en Lise Dumont uit Ooigem viel in de smaak van de jury, het dansduo eindigde achtste  van de 35 deelnemers, gevolgd op een tiende plaats door hun collega’s Fe Devos eveneens uit Kuurne en Lieze Syx.  Na hun topprestatie van afgelopen weekend kijken alle dansers reeds uit naar het WK in Blackpool (Engeland) die zal doorgaan van 23 tot 27 augustus. Dance Control Kortrijk

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd