BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat over kop na aanrijding te Diksmuide

Ongeval Diksmuide
Foto FVL
Dinsdagavond even na 18 uur kwam het in de Oudekapellestraat te Diksmuide tot een zware aanrijding tussen een Seat Ibiza en een Kia Ceed.  Bij het indraaien van de Vlastraat merkte de bestuurster van de Seat Ibiza een voertuig die vanuit de tegenovergestelde richting kwam niet of te laat op, waardoor de 30-jarige bestuurder van de Kia Ceed een aanrijding niet meer kon vermijden. Door de impact in de rechterzijflank van het aangereden voertuig, ging de Seat Ibiza over de kop en belandde in de berm naast de rijweg. De Kia Ceed strandde bovenop de vangrail naast de weg. De bestuurster van de Seat Ibiza die over kop ging, kon echter op eigen kracht haar voertuig verlaten en werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de Kia Ceed liep verwondingen op en werd eveneens overgebracht voor verzorging naar het ziekenhuis.  Brandweer Westhoek kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen en de brokstukken die her en der verspreid lagen te ruimen.
Ongeval Diksmuide
Foto FVL
Ongeval Diksmuide
Foto FVL
Ongeval Diksmuide
Foto FVL
Ongeval Diksmuide
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de

Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal