BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Meermens wint talentenjacht Night of the Proms Summer Edition in Koksijde

Meermens (juni 2023)

Ook dit jaar had de jury van de talentenjacht van Night of The Proms Summer Edition in Koksijde het niet makkelijk om een winnaar te kiezen uit de tien muziekvirtuozen.

En toch waren ze het er unaniem over eens: Meermens mag op 28 en 29 juli op het podium shinen van Night of The Proms – Summer Edition naast Mark King (Level 42), Johnny Logan, Laura Tesoro, Sandra Kim, Matteo Bocelli en Mama’s Jasje!

Winnaar Meermens Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Met zijn Nederlandstalige liedjes probeert hij te amuseren, te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van elke dag. Gisterenavond, tijdens de finale van de talentenjacht, bracht hij zijn liedje ‘Ridder‘. Over de jongensdroom om ooit een ridder te kunnen worden. Als een ridder ten strijde, galopperend doorheen het landschap van het leven. “Ik nam deel aan de wedstrijd omdat Night of the Proms al tot mijn verbeelding spreekt van toen ik nog in de lagere school zat. De kans om deel te mogen uitmaken van de Summer Edition en mogelijks deel te kunnen uitmaken van deze prachtige avond, wou ik dan ook niet laten liggen. Het is vaak net niet geweest in wedstrijden. Ik ben blij dat ik nu de kans krijg om mijn nummer deze zomer voor zo’n groot publiek te brengen.” aldus een gelukkige Meermens. In de jury zetelden Jan Vereecke (Night of the Proms), Astrid Gijsels (violiste Antwerp Philharmonic Orchestra), Dominique Vanhaegenberg (arrangeur Night of the Proms) enPeter Bruneel (evenementenmanager gemeente Koksijde). Night of the Proms Summer Edition vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli op het Kerkplein in Koksijde. Met oa. Johnny Logan, Mark King (Level 42), Sandra Kim, Matteo Bocelli, Laura Tesoro, Meermens en Mama’s Jasje. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra, band en koor FIne Fleur. Tickets & info www.nightoftheproms.be.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws

Berre komt naar Night of the Proms

ANTWERPEN – Night of the Proms pakt uit met een verrassing van formaat. Aan de line-up van dit jaar wordt de Belgische singer-songwriter Berre toegevoegd.