BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Menen grensrockt gratis op Grensrock

Menen 'grensrockt' gratis affiche 2023 Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni organiseert Grensrock, reeds voor de 34ste keer, het gratis muziekfestival in Menen.  Vorig jaar verhuisde de event locatie van het Brouwerspark naar Park Ter Walle waar, wegens groot succes, ook dit jaar wordt gerockt! Op vrijdag kan je genieten van o.a. Secondhand SaintsHideousCharles King HissWilly On TourBonnes Muziekcarrousel.  Op zaterdag treden H3ktor Bun High HiFlip KowlierHooverphonic Amber Broos op.

Vorig jaar was Grensrock het jaar van de vernieuwing. Dit jaar zal Grensrock het jaar zijn van de verandering.  Er wordt niet langer gewerkt met drankbonnetjes en eet jetons, voortaan wordt er digitaal gegaan.  Zo zal iedereen een betaalkaart kunnen aankopen (€1) en daar zelf – aan de hand van een QR- code – geld kunnen opzetten. Het zal ook mogelijk zijn om deze kaart op te laden aan het ticket kot waar je via Bancontact of contant zal kunnen betalen, wat het voor iedereen wat makkelijker maakt.  Ook moet er voortaan op herbruikbare bekers worden overgeschakeld. Bij de eerste bestelling zal er, per consumptie, een beker moeten worden aangekocht. Bij het verlaten van het terrein kan je jouw beker(s) terug inruilen en krijg je natuurlijk jouw geld terug. Je beker doneren in één van onze verzamelpunten kan ook.
Bij Grensrock wordt de opbrengst van iedere drank- en eetbon volledig ingezet voor de programmatie en de inkleding van de editie van het jaar erop. Je bent als bezoeker dus een beetje sponsor van Grensrock!

Alles over Grensrock Menen vind je in de festivalfolder via deze linkwebsiteFacebook en Instagram pagina.  

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Samenleving

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de